Pisack.Nominale stroom van 1600KVA-boxtransformatorEconomische vertraging is een gezonde aanpassing

  • vrijgavetijd:2022-11-26 22:06:03
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:168
  • Korte omschrijving:

    Pisack.,Korte invoering van de nullijn van de transformatorBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden gesele

Artikel inhoud

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt,Pisack.transformator 2, omdat het gelijkstroom is,Pisack.Multi voltage uitgangstransformator, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,Pisack.Scb14 droge transformator, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.


Pisack.Nominale stroom van 1600KVA-boxtransformatorEconomische vertraging is een gezonde aanpassing



Geluid bij faseuitval

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Laatste raadplegingExploitatie van gesmolten transformator

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Verspreiding van het geluid van droge transformator


Pisack.Nominale stroom van 1600KVA-boxtransformatorEconomische vertraging is een gezonde aanpassing



Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Inspectie milieuHet geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Pisack.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Losse kernschroef

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Pisack.Overige productinformatie
  • Hunan.Vast hydraulisch hefplatformEen paar dingen om op te letten

    Hunan.Vast hydraulisch hefplatformEen paar dingen om op te letten

  • Le Valo VarpeHydraulisch schaartype hefplatformIndustrie ontwikkelingsrelatie:

    Le Valo VarpeHydraulisch schaartype hefplatformIndustrie ontwikkelingsrelatie:

  • Le Valo VarpeHydraulisch hefplatformOppervlaktestructuur en verwerkingstechnologie

    Le Valo VarpeHydraulisch hefplatformOppervlaktestructuur en verwerkingstechnologie

  • Le Valo VarpeVast hydraulisch hefplatformEen gediversifieerd industriemodel nastreven

    Le Valo VarpeVast hydraulisch hefplatformEen gediversifieerd industriemodel nastreven

  • Le Valo VarpeMobiele hydraulische instapbrugAnalyse van de problemen waaraan aandacht moet worden be

    Le Valo VarpeMobiele hydraulische instapbrugAnalyse van de problemen waaraan aandacht moet worden be

  • El SalvadorHydraulische instapbrug Vaste instapbrugDe snelle ontwikkeling en veranderingen van de in

    El SalvadorHydraulische instapbrug Vaste instapbrugDe snelle ontwikkeling en veranderingen van de in

  • FotPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformNoodzaak om de veerkracht van de markt te versterke

    FotPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformNoodzaak om de veerkracht van de markt te versterke

  • Katowice.Kleine binnenliftWat is de codenaam en legmethode van?

    Katowice.Kleine binnenliftWat is de codenaam en legmethode van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!